Sundhed på abonnement

Glad golden retriever To katte med hovederne sammen
Tryghed og sundhed - for dig og dit dyr

Med VetPlan tilbyder vi din hund eller kat en sundhedsplan, der bl.a. sikrer dit kæledyr regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer (efter dyrlægens vurdering) og kloklip udført af vores kompetente dyrlæger eller veterinærsygeplejersker. Vi tilbyder dig vejledning og råd, i hvordan vi kan forebygge helbredsmæssige problemer og sygdomme hos dit kæledyr i fremtiden. 

I fællesskab tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende resulterer i glade og friske kæledyr. Med VetPlan får du mulighed for at spare penge, samtidigt med at du får mulighed for at sprede udgifterne, du har på dit kæledyrs sundhed, i faste månedlige betalinger.  

Hvad giver VetPlan dig?

Din dyrlæge har skabt en skræddersyet sundhedsplan for dit kæledyr. En VetPlan® hos Østerbrogades Dyrlæger inkluderer sundhedstjek og de vaccinationer, som dyrlægen vurderer, at dit dyr har brug for i løbet af året. VetPlan® er ikke en sygeforsikring. Vi anbefaler derfor, at du tegner en forsikring til uforudsete omkostninger.

Tilmelding og månedlige betalinger

Du tilmelder dig og betaler første måneds afdrag på klinikken, hvorefter alle betalinger foregår automatisk og nemt via betalingsservice gennem din bank.

Kom ind forbi og hør mere, eller ring på tlf. 35 42 18 00.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.