Medarbejdere

Medarbejdere

Anne-Mette

 • Dyrlæge

Anne-Mette Kleemann blev dyrlæge i 1995 og har primært beskæftiget sig med smådyr. Der har dog været tid til en tur i blandet praksis med køer, svin og heste ud over hunde og katte.

Anne-Mette Kleemann har tilegnet sig en bred viden om alle typer kæledyr gennem flere års ansættelse på et dyreinternat, inden hun kom til klinikken på Østerbro. Hvor hun nu har været siden ’98. Anne-Mette Kleemann har efteruddannet sig på områderne krybdyr og gnavere, øjensygdomme, homeopati, adfærd og anæstesi.

Anne-Mette bor i Nordsjælland på et lille husmandssted, med sin mand, to drenge og hunden Akaia.

Frederikke

 • Dyrlæge

Frederikke blev uddannet dyrlæge i 2018 fra Københavns Universitet. Hun startede derefter som sommerferievikar på et henvisningshospital for smådyr i Malmø. Her havde hun primært sin daglige gang i hospitalets poliklinik, men der blev også brugt en del tid på hospitalets skadestue og operationsafsnit.

Efter et lille år i Malmø startede Frederikke et barselsvikariat på Nykøbing F. Dyrehospital. Her arbejde hun foruden dagstid også som vagtdyrlæge om natten og i weekenderne.

Frederikke startede som dyrlægestuderende hos Østerbrogades Dyrlæger i 2017 og blev sidenhen ansat som dyrlæge på klinikken i januar 2020.

Frederikke interesserer sig specielt for intern medicin og ultralyd.

Privat bor hun med sin Rhodesian Ridgeback Ditte.

Jeanette

 • Receptionist

Jeanette har arbejdet hos Østerbrogades Dyrlæger siden juni 2020. Jeanette bor i Husum med sin mand og hendes to golden retrievere Nelson og Rumle. Jeanette har et stort dyrehjerte, og kan mødes i receptionen eller på telefonen.

Signe

 • Veterinærsygeplejeske

Signe blev færdiguddannet som autoriseret veterinærsygeplejerske i slutningen af 2019 og har siden været ansat som akut- og hospitalssygeplejerske hos Anicura Københavns Dyrehospital, indtil hun kom til os i oktober 2023. Privat bor Signe med sin kæreste Mickey, deres søn og deres 2 Yorkshire terriere Phoenix og Massi.

Louise

 • Dyrlæge

Louise blev færdiguddannet som dyrlæge i juni 2023. Louise har igennem sit studie været ansat hos os og blev efter sin færdiguddannelse ansat som dyrlæge hos os i september 2023. Louise arbejder også som vagtdyrlæge på et dyrehospital i Køge. Privat bor Louise med sin kæreste og deres to norske skovkatte Whisky og Mhisky.

Klinik hunde

Ditte Kim

 • Klinikhund

Ditte har været klinikhund hos Østerbrogades Dyrlæger siden hun var 5 måneder gammel i januar 2020. Hun bruger arbejdsdagen på at sove, tigge efter mad og gø af skraldemændene. Ditte elsker at gå på arbejde, fordi der næsten altid er rester tilbage fra Anne Mettes og Jeanettes frokost.

Akaia

 • Klinikhund

Akaia har været klinikhund hos Østerbrogades Dyrlæger siden hun var 8 uger gammel i august 2020. Hun elsker at komme med på klinikken, for her bliver hun taget alvorligt når hun tuder, fordi hun vil have dyne på. Akaias yndlingskollega er hunde-Ditte og de deler gerne diverse snacks.

Dyrlægestuderende

Melanie

 • Dyrlægestuderende

Dyrlægestuderende

Cecilie

 • Dyrlægestuderende

Cecilie startede på dyrlægeuddannelsen i 2018 og holder nu et års pause mellem bachelor og kandidat, hvor hun fungerer som operationshjælp på klinikken. I vil møde hende når hun tager i mod jeres dyr om morgenen inden operationer og i receptionen.

Cecilie har stor interesse for kirurgi samt billeddiagnostik og er specielt glad for katte. Hun har vidst hun skulle være dyrlæge siden hun var helt lille, og dette er kun blevet bekræftet på studiet samt de forskellige klinikker hun har arbejdet på.

Privat bor hun på Nørrebro med hendes kæreste og hendes lille baggårdskat Martha.

Rasmus

 • Dyrlægestuderende

Rasmus startede på sin drømmeuddannelse til dyrlæge i 2018, og blev en del af holdet som klinikassistent i maj 2019.

Han er vokset op med mindre familiedyr som fugle og hunde, og har en naturlig interesse for husdyr.

På studiet er Rasmus meget optaget af dyrenes anatomi, og han er altid nysgerrig efter at opnå ny viden. På klinikken går han op i dyrenes trivsel, og for Rasmus er det vigtigt at kunderne og deres husdyr er i de bedste hænder.

På klinikken vil du blive mødt af Rasmus med et stort smil.

Maria Nora

 • Dyrlægestuderende

Maria Nora begyndte på veterinæruddannelsen i august 2020 og har arbejdet på klinikken siden maj 2021. Hun flyttede fra Jylland, hvor hun er opvokset, og drog mod København for at følge sin drøm om at blive dyrlæge. Maria Nora har en forkærlighed for heste, katte og marsvin og har redet stort set hele hendes barn- og ungdom. Hun har også haft marsvin i mange år og arbejdet frivilligt på et af Dyrenes beskyttelses dyreinternater. Hun drømmer om en stor gård i Jylland med en masse forskellige dyr og at arbejde i en blandet praksis, når hun er færdiguddannet. Når Maria Nora ikke har travlt på klinikken eller har snuden i bøgerne, engagerer hun sig socialt på sit kollegie, udfolder sig kreativt eller ridder på hendes part, Cara Mia. Når du møder Maria Nora på klinikken, vil det altid være med et stort smil, imødekommenhed og varme. Du kan være sikker på, at hun altid vil gøre sit allerbedste for at byde dig og dit dyr velkommen, vælge det helt rigtige foder og at I får en god oplevelse i klinikken.

Sarah

 • Dyrlægestuderende

Dyrlægestuderende

Markus

 • Dyrlægestuderende

Dyrlægestuderende