Kastration og sterilisation af hund og kat


Hvordan foregår en neutralisation?

På operationsdagen

Når du skal have din hund eller kat neutraliseret, skal den møde fastet. Det vil sige, at den gerne må have fået aftensmad men ingen morgenmad, den skal dog have adgang til vand.

Du afleverer dit kæledyr på klinikken om morgenen kl. 9.15 efter en god luftetur, derefter opererer vi om formiddagen, så dit kæledyr er tilstrækkelig frisk til at komme hjem, når du henter det om eftermiddagen.

Når du får udleveret dit kæledyr, er det smertebehandlet og eventuel fortsættelse af smertebehandlingen aftales ved udleveringen. Såfremt det er nødvendigt med antibiotikabehandling, vil vi også sætte behandlingen i gang og derefter aftale en eventuel viderehandling ved udleveringen.Dagene efter operationen

De første to dage kan dit kæledyr være mærket af narkosen, det kan sove lidt mere og skal i det hele taget have fred og ro og ikke udsættes for træk. Hvis du på nogen måde bliver urolig, eller har nogen spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os.

Afhængigt af hvilken teknik der er brugt til at lukke huden, kan der være sting, der skal fjernes efter 10 dage. Selvom der er brugt "indvendige" sting, der ikke skal fjernes, er du velkommen til at komme til at gratis sårtjek efter operationen.Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.