Rosalina Rotovnik

Dyrlægestuderende

Rosalina startede på dyrlægestudiet i 2015 og har været på klinikken siden 2017. Her har hun ligesom de andre studerende vejledt ejere, udført laboratoriearbejde og taget imod store som små patienter på klinikken. Både ejer og kæledyrs oplevelse er vigtig for Rosalina, og hun holder af at tage sig god tid og være grundig med hver enkelt patient.

Når Rosalina ikke har travlt på klinikken, bruger hun en masse tid på foreningsliv og faglige arrangementer på studiet. Hun bor på Veterinær- og Landbohøjskolens kollegie og hun holder meget af det tværfaglige studieliv på universitetet.

Rosalina har altid holdt af mindre familiedyr og har gennem sin opvækst haft glæde af både kaniner, marsvin, dværghamstere, fisk, hund og kat. Især kattene har en stor plads i Rosalinas hjerte, bl.a. fordi hun tidligere har arbejdet på internat for katte. Her fandt hun sit nuværende kæledyr Nala, som har været tilknyttet klinikken siden 2014.

 

Rosalina glæder sig til at tage imod dig og din pelsede ven på klinikken!

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.