Maria Nora

Dyrlægestuderende

Maria Nora begyndte på veterinæruddannelsen i august 2020 og har arbejdet på klinikken siden maj 2021. Hun flyttede fra Jylland, hvor hun er opvokset, og drog mod København for at følge sin drøm om at blive dyrlæge. Maria Nora har en forkærlighed for heste, katte og marsvin og har redet stort set hele hendes barn- og ungdom. Hun har også haft marsvin i mange år og arbejdet frivilligt på et af Dyrenes beskyttelses dyreinternater. Hun drømmer om en stor gård i Jylland med en masse forskellige dyr og at arbejde i en blandet praksis, når hun er færdiguddannet. Når Maria Nora ikke har travlt på klinikken eller har snuden i bøgerne, engagerer hun sig socialt på sit kollegie, udfolder sig kreativt eller ridder på hendes part, Cara Mia. Når du møder Maria Nora på klinikken, vil det altid være med et stort smil, imødekommenhed og varme. Du kan være sikker på, at hun altid vil gøre sit allerbedste for at byde dig og dit dyr velkommen, vælge det helt rigtige foder og at I får en god oplevelse i klinikken.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.