Rikke Wendt Larsen

Dyrlæge
Email: mail@abcdyr.dk

Rikke blev uddannet dyrlæge i 2013, og har været hos Østerbrogades Dyrlæger siden sommeren 2016.

Inden Rikke blev ansat hos Østerbrogades Dyrlæger arbejdede hun på Evidensia Faxe Dyrehospital, hvor hun blandt andet varetog hospitalets skadestue og fik en bred viden indenfor udredning af medicinske og kirurgiske patienter.

Rikke har en særlig interesse for intern medicin, kirurgi, ultralydsscanning og reproduktion hos mindre husdyr. Hun har bestået første del af ESAVS Reproduction Course og har lavet flere drægtighedsscanninger på tæver, hvormed man kan estimere fødselstidspunket og forudse om de kommende hvalpe skulle være født med fødselsdefekter. Desuden fik hun publiceret sin første videnskabelige artikel i 2015 om herpesvirus hos nyfødte hvalpe.

Du møder typisk Rikke, når hun tager imod dit kæledyr forud for en operation eller i konsultationen. I operationen gennemgår Rikke dagens program for dit kæledyr og forventningsafstemmer evt. med prisoverslag, hvis du som ejer ønsker det. Hun lytter og undersøger dit kæledyr inden operationen, så vi sikrer os den bedst mulig narkose - med højest mulig sikkerhed for dit kæledyr.

Som person er Rikke altid meget smilende, udadvendt og lyttende og i stand til at sætte sig ind i dit kæledyrs problemstilling og hjælpe dig med det rette behandlingsforløb.

Privat bor Rikke med sin mand Aske, på Østerbro. Sammen har de sønnen Felix. 

 

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.