Ditte Therkelsen

Dyrlægestuderende

Ditte begyndte på dyrlægestudiet i 2015, samme år, hvor hun fik en bachelorgrad i husdyrvidenskab. Hun forventes at få sin kandidatgrad i veterinærmedicin i 2021.

På klinikken kan du finde Ditte som en smilende, omsorgsfuld og hjælpsom klinikassistent. Hun svarer gerne på spørgsmål og prøver altid på at finde den bedst mulige løsning på et problem.

Når Ditte ikke kaster sin kærlighed over klinikkens patienter, vejleder om foder, udfører laboratorieundersøgelser eller andet, er hun at finde i det nordsjællandske, hvor hendes nu to heste står opstaldet.

I sommeren 2016 kastede Ditte sig nemlig ud i hesteavl, og fik sin dressurhoppe insemineret. Dette resulterede i et velskabt, rødt hoppeføl i foråret 2017.
Hun har både en stor interesse indenfor de mindre dyr som hund og kat, og de lidt større som heste, hvor det især er reproduktion, der trækker.

Ditte glæder sig til at møde dig og dit kæledyr på klinikken.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.